meistä

Videotuotannon ammattilainen

Luova, tehokas, asiakkaan tarpeisiin mukautuva

Lue lisää

Videotuotanto

Toteutamme videoita aina nettivideoista sosiaalisen median markkinointiprojekteihin tai televisiomainoksista isolle kankaalle. Kerro tarpeesi, me luomme budjettiisi sopivan näyttävän toteutuksen.

Lue lisää

Valokuvaus

Monimediatuotanto on päivän sana. Meidän kauttamme saatte videoiden lisäksi laadukkaat printtikelpoiset valokuvat samalla kertaa. Laadukkaat kuvat tukevat viestintäänne ja lisäävät näkyvyyttä.

lue lisää

Verkkosivut

Toteutamme verkkosivut tarpeisiinne ja ahkerana sisällöntuottajana ymmärrämme julkaisun vaatimukset sivujen lukuelämyksen, responsiivisuuden ja helpon jaettavuuden kannalta.

Lue lisää

tekijät

Tarinoiden takana

Vuodet videoiden parissa ovat vieneet moneen paikkaan maailmassa ja toteutukset ovat vaihdelleet mies ja kamera tyylisestä kompaktista ja ketterästä tuotannosta monikameratuotantoihin ja livelähetyksiin

Referenssit

Monta tarinaa kerrottavana

Jokaisessa toteutuksessa on aina tarina. Tuo tarina on se minkä me autamme sinua välittämään tavoitteestasi, tuotteestasi tai arvoistasi. Olemme olleet monessa mukana ja innostumme uusista mahdollisuuksista kertoa tarinaa, tutustu alla olevista esimerkeistä, millaisissa toteutuksissa olemme saaneet olla mukana.

Tuotannoista

Blogi

People

View Posts

Urban

View PoSTS

Abstract

View Posts